Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Ouddorp

Over Ouddorp

Ouddorp is een Zuid-Hollands dorp op Goeree-Overflakkee. Het dorp heeft ongeveer 7.000 inwoners en wordt nog al eens verward met het Noord-Hollandse Ouddorp bij Alkmaar.

Bezienswaardigheden in Ouddorp

Ouddorp heeft verschillende monumentale panden in het centrum staan zoals het Raadhuis, het Blaeuwe Huus en de vuurtoren Westhoofd. Deze panden maken het centrum een prachtige plek om te wandelen of om een lekker kopje koffie te drinken op het terras. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een strandwandeling.

Als u van oude voertuigen houdt mag u het Trammuseum niet missen. In dit museum bevindt zich de laatste werkende historische tram van Nederland. Deze tram rijdt nog echt en u kunt er dus een ritje in maken. Verder heeft het museum verschillende andere historische vervoersmiddelen zoals stoomlocs, diesellocs en een stoomgoederentram.

Gratis parkeren in Ouddorp

Parkeren aan het strand van Ouddorp is gratis. Parkeerplaatsen bevinden zich aan de Vrijheidsweg, Noordweg, Brouwersdam en Groenedijk. Volg de bordjes ‘Stranden’ wanneer u Ouddorp binnen rijdt.

Goedkoop tanken in Ouddorp

U kunt met korting tanken in Ouddorp bij de volgende tankstations:

A
Oosterweg 2
3253BT OUDDORP

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof