Goedkoop tanken in Peize

Over Peize

Peize is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe met ruim 5.000 inwoners.
In de zestiende en zeventiende eeuw stond het dorp bekend om de teelt van hop. De hop werd voornamelijk gebruikt voor de bierbereiding in de stad Groningen, 10 kilometer ten noorden van Peize. In de eerste helft van de negentiende eeuw verdween de hopteelt uit het dorp.

Dagje uit in Peize

De middeleeuwse kerk uit de 13e eeuw en de 19e eeuwse windmolen Paiser Meul zijn aangewezen als rijksmonument. In natuurgebied Peizer- en Eeldermaden kunt u van de mooie natuur genieten. Om dit gebied te behouden koopt Natuurmonumenten op grote schaal land op in dit gebied. De organisatie wil zo de oorspronkelijke flora en fauna van het gebied meer kans geven en er weer een moerassig laagveengebied van maken.

Goedkoop tanken in Peize

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Peize met korting bij tankstation Total Peizerwold aan de Groningerweg. Hier tankt u goedkoop diesel, benzine en lpg. Het tankstation is de hele week geopend. Doordeweeks van 7.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend tot 19.00 uur.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof