TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Poeldijk

Over Poeldijk

Poeldijk is een kerkdorp in de Zuid-Hollandse gemeente Westland. Het dorp heeft ongeveer 6.000 inwoners. De naam komt van de dijk die tussen het poelengebied en de rivier de Gantel lag.

Bezienswaardigheden in Poeldijk

Wanneer u door Poeldijk loopt is er genoeg te zien. In Poeldijk staat bijvoorbeeld de rooms-katholieke Sint-Bartholomeuskerk die ook wel de ‘kathedraal van het Westland’ wordt genoemd. Deze grote kruisbasiliek in laat-neogotische stijl is ontworpen door de architect Nicolaas Molenaar senior. Poeldijk had ook de grootste groenteveiling ter wereld. Het veilinggebouw is tegenwoordig niet meer in gebruik als groenteveiling, maar is te bezichtigen als rijksmonument.

Evenementen in Poeldijk

Eind augustus vindt er in Poeldijk ieder jaar een groots evenement plaats. Dan staat het dorp namelijk een week lang in het teken van ‘Rondje Poeldijk’. Tijdens deze feestweek zijn er veel activiteiten zoals een ballonnenwedstrijd, een versierde fietstocht, een bingoavond en een vrijmarkt. Ook zijn er verschillende sportactiviteiten waar aan kan worden deelgenomen. Kortom: een uitje voor jong en oud.

Goedkoop tanken in Poeldijk

In Poeldijk kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Tamoil Poeldijk. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations