Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Drenthe

Drenthe grenst aan Friesland, Groningen en Overijssel en wie Drenthe zegt, zegt hunebedden. De 52 grafmonumenten uit de nieuwe steentijd (zo’n 11.000 v.Chr.) laten zien dat het gebied al lang geleden bewoond was. Maar Drenthe is ook de TT in Assen, Dierenpark Emmen en herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Dagje uit in Drenthe

De hunebedden zijn zeker een bezoekje waard. In Borger vindt u de meeste, daar is ook een informatiecentrum waar u meer over deze bijzondere steenhopen te weten komt. Een dagje uit voor het hele gezin beleeft u in Dierenpark Emmen. Speciaal voor kinderen is er Plopsa Indoor Coevorden. Hier worden het hele jaar door verschillende shows gegeven door de bekende Studio 100 figuren.

Interesseert u zich voor geschiedenis en de Tweede Wereldoorlog? Breng dan een bezoek aan Kamp Westerbork. In het herinneringscentrum wordt de geschiedenis van dit voormalige vernietigingskamp verteld. U kunt in Drenthe ook heerlijk van de natuur genieten. De drie nationale parken in de provincie hebben een afwisselend landschap zodat u iedere fiets- of wandeltocht weer nieuwe dingen ziet.

Evenementen in Drenthe

Het eerste weekend van september kunt u genieten van het bloemencorso in Eelde. Maar ook muziek heeft een belangrijke rol in Drenthe. Ieder jaar wordt de Drentse Popprijs uitgereikt aan de beste Drentse muzikant of band. De TT Assen wordt ieder jaar door veel mensen bezocht. De laatste zaterdag in juni staat dan ook helemaal in het teken van de racesport.

Goedkoop tanken in Drenthe

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Drenthe goedkoop tanken met korting. U krijgt gegarandeerd 6 cent korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) voor brandstof. 

Vraag de tankkaart aan >>

In Drenthe kunt u goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof