Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Flevoland

Flevoland ligt midden in Nederland en wordt omringd door de provincies Friesland, Overijssel, Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. Het is de jongste provincie, die is ontstaan door de drooglegging van de voormalige Zuiderzee. Urk en Schokland waren vroeger eilanden in de Zuiderzee en zijn nu onderdeel van de provincie Flevoland.

De provincie is te verdelen in drie delen:

  • Noordoostpolder
  • Zuidelijk Flevoland
  • Oostelijk Flevoland

Dagje uit in Flevoland

Er zijn goede recreatiemogelijkheden in de bosgebieden van Flevoland. Het Veluwemeer is erg in trek bij dagtoeristen. Bovendien is in Biddinghuizen het attractiepark Walibi Holland gevestigd. In hetzelfde dorp wordt jaarlijks het populaire popfestival Lowlands georganiseerd.

Goedkoop tanken in Flevoland

Het is in verschillende plaatsen in Flevoland mogelijk om te tanken met korting. Er zijn diverse tankstations in Flevoland waar u gebruik kunt maken van uw UnitedConsumers tankkaart.

Goedkoop tanken in Nederland

Goedkoop tanken met korting kan in heel Nederland. Er zijn honderden tankstations aangesloten bij UnitedConsumers. Tankt u hier uw brandstof, dan krijgt u standaard korting die u opbouwt in uw persoonlijk tegoed.

Aanmelden voor de tankkaart van UnitedConsumers kan eenvoudig online. Geen gedoe, wel de korting.

Vraag de tankkaart aan >>

In Flevoland kunt u goedkoop tanken in:Alles over tanken en brandstof