Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Friesland

Friesland wordt omringd door Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. De provincie is iedere winter weer onderwerp van gesprek. Zou het dit jaar dan lukken…? De Elfstedentocht en bijbehorende koorts houdt veel mensen in zijn greep. Maar Friesland heeft meer te bieden dan schaatsen op natuurijs.

Evenementen in Friesland

Jaarlijks wordt op het eiland Terschelling het Oerol Festival georganiseerd. Dit cultureel festival trekt ieder jaar zo’n 50.000 bezoekers. Nederlandse en buitenlandse bands, toneelgroepen en kunstenaars laten zien en horen wat ze in huis hebben.

Een ander groot evenement in Friesland is de Sneekweek. Er zijn elke dag zeilwedstrijden in verschillende categorieën. Daarnaast kunt u genieten van een vlootschouw, muziekfestival en een kermis in Sneek.

Bezienswaardigheden in Friesland

Bent u geïnteresseerd in techniek? Bezoek dan het ir. D.F. Wouda-gemaal in Lemmer. Het gemaal staat op de Werelderfgoedlijst en wordt gebruikt om het waterpeil in Friesland te regelen. Het ir. D. F. Woude-gemaal is in 1919 gebouwd en bestaat uit een aantal stoommachines en pompen.

U kunt ook heerlijk van de natuur genieten in Friesland. De provincie is niet voor niets uitgeroepen tot mooiste provincie van Nederland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. Of u nu naar het Waddengebied, de Friese Meren of het terpengebied gaat, er is overal veel moois te ontdekken.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

In Friesland kunt u goedkoop tanken in:Alles over tanken en brandstof