Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Gelderland

Gelderland is, naar landoppervlakte, de grootste provincie van Nederland. Als u ook wateroppervlak meetelt, is de provincie Friesland koploper. Utrecht daarentegen, is de kleinste provincie van Nederland. De provincie Gelderland kan onderverdeeld worden in vier regio’s: de stadsregio Arnhem Nijmegen, het Rivierenland, de Veluwe en de Achterhoek.

Evenementen in Gelderland

Bekende evenementen in Gelderland zijn de Nijmeegse Vierdaagse, de Kasteelfeesten in Wijchen, de Zwarte Cross in Lichtenvoorde en verschillende concerten in het Gelredome.

Bezienswaardigheden in Gelderland

Natuurliefhebbers komen in Gelderland aan hun trekken op de Veluwe. Dit gebied bestaat voor een groot deel uit stuwwallen, die 150.000 geleden zijn ontstaan in de voorlaatste ijstijd. Op de Veluwe vindt u ook Kroondomein Het Loo, het landgoed waar ook Paleis het Loo staat.

Het noorden van Gelderland grenst aan het Veluwemeer, waar een groot aantal campings en jachthavens gevestigd zijn. Ook in de winter is het Veluwemeer de moeite waard. Er worden dan vaak schaatstochten gehouden.

Goedkoop tanken in Gelderland

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in de provincie Gelderland goedkoop tanken met korting. U krijgt gegarandeerd 6 cent korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs voor benzines, diesel en LPG.

Vraag de tankkaart aan >>

In Gelderland kunt u goedkoop tanken in:

Alles over tanken en brandstof