Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Noord-Holland

Met de tankkaart van UnitedConsumers kunt u goedkoop tanken bij meer dan 600 tankstations. U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de tankkaart. Wij sturen de kaart zo spoedig mogelijk toe op zodat u meteen kunt tanken met korting.

Vraag de tankkaart aan >>

Noord-Holland is een van de twaalf provincies van Nederland en ligt in het noordwesten. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Het grootste gedeelte van Noord-Holland is een schiereiland tussen het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee. Het wordt door de afsluitdijk aan de provincie Friesland verbonden en met de Houtribdijk en Hollandse Brug aan Flevoland. Daarnaast ligt Noord-Holland tegen Zuid-Holland en Utrecht aan.

Steden en dorpen in Zuid-Holland

Het zuiden van Noord-Holland zijn de stedelijke gebieden te vinden. Te weten Amsterdam en Haarlem. In Haarlemmermeer ligt de luchthaven Schiphol.
In het noorden van Noord-Holland bevindt zich de Zaanstreek en wat kleinere gemeenten en dorpen. Tussen het noorden en het zuiden van de provincie ligt het IJ. Noord-Holland heeft 53 gemeenten, waarvan de drie grootste Amsterdam, Haarlem en Zaanstad zijn.

Goedkoop tanken in Noord-Holland

In de volgende plaatsen kunt u goedkoop tanken met korting, met uw tankkaart van UnitedConsumers. Toon bij het afrekenen uw tankkaart en uw bespaartegoed wordt bijschreven in uw persoonlijke account. Dit tegoed kunt u uit laten keren wanneer u dat wenst, gewoon in euro's op uw bankrekening. Zo doen we dat. 

U kunt goedkoop tanken in de volgende plaatsen:> Alles over tanken en brandstof