Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Overijssel

De provincie van Twente, de Sallandse Heuvelrug en natuurlijk de IJssel. Niet voor niets heeft de provincie Overijssel de slogan: “thuis in de natuur”. In de vele natuurgebieden die Overijssel rijk is kunt u lange wandelingen maken en prachtige fietstochten. Maar natuur is overal, ook in de steden zoals Deventer waar u verschillende tuinen, parken en plantsoenen kunt ontdekken.

Over Overijssel

Hoewel men vroeger sprak van het gebied Oversticht, is er al sinds 1233 sprake van de naam Overijssel, een letterlijke vertaling van het Latijnse Transysla, of Transisalania wat letterlijk Overijssel betekent. Het gebied werd lange tijd bestuurd door de bisschop van Utrecht, maar kwam in de 16e eeuw onder keizer Karel de vijfde te vallen. Pas toen Willem I op de troon kwam, nam de handel in metaal en textiel een grote vlucht. Zwolle werd door de Willemsvaart verbonden met de IJssel, waardoor het hele achterland van Overijssel goed bereikbaar werd.

Overijssel ligt tussen de provincies Gelderland, Friesland, Drenthe en Flevoland en grenst in het oosten aan Duitsland. Tegenwoordig bestaat Overijssel uit drie landstreken: de kop van Overijssel in het noordwesten, Salland in het noorden en Twente in het oosten. Overijssel telt meer dan 1,1 miljoen inwoners, verdeeld over 25 gemeenten. De hoofdstad van Overijssel is de historische Hanzestad Zwolle. Andere grote steden in Overijssel zijn Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen en Oldenzaal.

Goedkoop tanken in Overijssel

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Overijssel goedkoop tanken. In de volgende plaatsen kunt u goedkoop tanken met korting, met uw tankkaart van UnitedConsumers.

Toon bij het afrekenen uw tankkaart en uw korting wordt bijschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Dit tegoed kunt u uit laten keren wanneer u dat wenst, gewoon in euro's op uw bankrekening. Zo doen we dat. 

Vraag een tankkaart aan >>> Alles over tanken en brandstof