Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Zeeland

Met 381.000 inwoners is Zeeland een van de dunner bevolkte provincies van Nederland. Zeeland grenst aan Noord-Brabant en Zuid-Holland. Sinds de middeleeuwen wordt er strijd geleverd tegen het water. Bijna de hele provincie ligt onder zeeniveau, iets wat tijdens de Watersnoodramp in 1953 bijna 2000 mensen het leven kostte. Om zo’n ramp in de toekomst te voorkomen, werden de Deltawerken uitgevoerd.

Over Zeeland

Zeeland bestaat uit de (schier)eilanden Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland. Tussen de eilanden liggen de Westerschelde, het Veerse Meer, de Oosterschelde en Grevelingen.

Evenementen in Zeeland

Ieder jaar wordt in Zeeland het filmvestival Film by the Sea gehouden. Dit festival voor film én boek heeft bijzondere films, workshops en diverse optredens. Er worden verschillende awards uitgereikt tijdens het festival dat jaarlijks zo’n 46.000 bezoekers trekt. Een ander jaarlijks terugkerend evenement is Concert at Sea. Met de zee als achtergrond kunt u tijdens dit tweedaagse festival genieten van veel Nederlandse artiesten.

Meer cultuur vindt u tijdens het Zeeland Nazomerfestival. Aan het eind van de zomer worden twee weken lang op verrassende locaties in Zeeland theater, muziek en opera opgevoerd.

Dagje uit in Zeeland

Zeeland is natuurlijk een prachtige strandlocatie. Uitwaaien tijdens een strandwandeling, zandkastelen bouwen of lekker in de zon liggen, het Zeeuwse strand biedt mogelijkheden genoeg. Ook de rest van de natuur heeft u genoeg te bieden. Zeeland kent een aantal mooie natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Komt u voor rust en verwennerij? In de diverse sauna’s en kuuroorden kunt u even helemaal weg van de dagelijkse drukte.

Goedkoop tanken in Zeeland

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken met korting. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Tankkaart aanvragen >>

In Zeeland kunt u met korting tanken in de volgende plaatsen:> Alles over tanken en brandstof