Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Purmerend

Over Purmerend

Purmerend is een stad in Noord-Holland. Naast een stad is Purmerend ook een gemeente die ongeveer 79.512 inwoners telt. Rond 1340 was Purmerend een gehucht. Maar al snel kwam dit gehucht echt tot bloei, waarna ze in 1434 stadsrechten kreeg.

Bezienswaardigheden in Purmerend

Gaat u naar Purmerend, dan kunt u er echt een dagje uit van maken. Naast de winkelgebieden kunt u er ook genoeg cultuur opsnuiven. Bijvoorbeeld in het Purmerends Museum. Dit museum is gevestigd aan de Kaasmarkt in het oude stadhuis van Purmerend. U ziet diverse prenten, maquettes, voorwerpen en Jugendstill-aardewerk, dat Purmerend rond 1900 produceerde.

Gaat u liever voor kunst in de vorm van beelden en schilderijen, dan is een bezoek aan Museum Waterland iets voor u. U vindt hier wisselende collecties van diverse kunstenaars uit de regio.

Evenementen in Purmerend

Purmerend staat bekend als een echte marktstad. Naast de reguliere markten (maar liefst vier per week) geniet u rond kerst en eind december van de kerstmarkt, de eindejaarsmarkt en de inmiddels traditionele Christmas Sing-Along op de Kaasmarkt.

Bent u een echte sportieveling? Dan is de Marktstadrun iets voor u. Deze loop gaat door de wijken van Purmerend en is voor zowel volwassen als voor kinderen te lopen.

Goedkoop tanken in Purmerend

U kunt met korting tanken in Purmerend bij de volgende tankstations:

A
Tramplein 15
1441GP PURMEREND
B
Verzetslaan 1
1447XX PURMEREND
C
Edisonweg 2
1446TN PURMEREND

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof