Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Raalte

Over Raalte

In het hart van de regio Salland vinden we de gemeente Raalte. De gemeente ligt in de provincie Overijssel op de spoorlijn tussen Zwolle en Almelo. Met het nabijgelegen natuurgebied de Sallandse Heuvelrug en Natuurgoed het Raalterwoold, heeft Raalte een centrale positie tussen het Overijsselse natuurschoon. Ideaal voor een wandeling of fietstocht.

Bezienswaardigheden in Raalte

In Raalte kunt u terecht voor een breed scala aan bezienswaardigheden. Zo zijn er de twee kerken in het centrum: de hervormde Plaskerk en de basiliek de H. Kruisverheffing. Net buiten het centrum vindt u de enige Amerikaanse windmotor van de provincie Overijssel, de Overesch.

Evenementen voor Raalte

Raalte is het meest bekend om zijn traditionele jaarlijkse oogstfeesten. Tijdens de Stöppelhaene, in het laatste weekend van augustus, is er vijf dagen lang feest in Raalte. Met podia door de hele stad en een bezoek van nationale en regionale artiesten is Stöppelhaene inmiddels uitgegroeid tot een drukbezocht evenement. Het hoogtepunt is de Oogstcorso op donderdag: een grootse praalwagenoptocht door het centrum van Raalte.

Goedkoop tanken in Raalte

U kunt met korting tanken in Raalte bij de volgende tankstations:

A
Brugstraat 52
8102ES RAALTE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof