Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Renesse

Over Renesse

In het westen van de Zeeuwse provincie Schouwen-Duiveland ligt het dorp Renesse. Het dorp is in de zomer erg in trek bij toeristen.

Dagje uit in Renesse

Het strand van Renesse is ongeveer 17 kilometer lang en met de meeste zonuren van Nederland de ideale plaats voor een dagje naar het strand. Op het strand vindt u openbare douches en toiletten en u kunt er ligstoelen en windschermen huren. U kunt natuurlijk lekker naar het strand in Renesse, maar ook als u van wandelen houdt zit u hier goed. De Europese wandelroute E9, loopt door deze plaats. Rust na een flinke wandeling uit bij een van de vele strandtentjes en barretjes.

In Renesse vindt u een aantal rijksmonumenten. Een aantal woonhuizen uit de 17e en 18e eeuw, de Jacobuskerk uit 1506 en Slot Moermond zijn het bezichtigen waard. In 1513 werd Slot Moermond gebouwd. Dit was de derde keer dat het kasteel gebouwd is. Van het oorspronkelijke gebouw uit 1229 zijn slechts enkele muren behouden.

Evenementen in Renesse

Ieder jaar wordt in de vastenperiode het Straorijden georganiseerd. Tijdens dit evenement rijden rijk versierde Zeeuwse paarden voor de eerste keer van dat jaar het strand op en de zee in. De traditie stamt uit 1643 en wordt tegenwoordig tussen half februari tot eind maart ieder weekend in een andere plaats gevierd.

Goedkoop tanken in Renesse

U kunt met korting tanken in Renesse bij de volgende tankstations:

A
Hogezoom 145
4325BH RENESSE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof