TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Reusel

Over Reusel

Reusel is een Noord-Brabants dorp met ongeveer 9.000 inwoners. Hoewel Reusel een dorp is doet de combinatie van het stadhuis, winkelcentrum en busstation in het centrum stedelijk aan. Sinds 1997 hoort Reusel bij de gemeente Reusel-De Mierden.

Uitgaansgelegenheden in Reusel

Door de ligging van Reusel wordt het dorp vaak gezien als een regionaal uitgaanscentrum. Er is dan ook volop keus uit horecagelegenheden in het dorpje. Verschillende cafés, restaurants, een disco en het busstation liggen allemaal aan de Wilhelminalaan. Dit maakt het lekker makkelijk om ook eens met het openbaar vervoer een uitstapje te maken naar Reusel.

Evenementen in Reusel

Als u van kermissen houdt moet u het tweede weekend van september zeker in Reusel zijn. Buiten dat er altijd genoeg te kiezen is aan attracties worden er door de horeca ook verschillende activiteiten georganiseerd. Kortom, een echte ouderwetse dorpskermis.
Voor de liefhebber van hardstyle is de jaarlijkse Decibel Pre-party Decibal ‘the place to be’. Op de vrijdag voor het grote festival Decibel wordt er in Disco Bar The Saloon een groot feest gehouden met lokaal en nationaal bekende dj’s.

Goedkoop tanken in Reusel

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Reusel goedkoop tanken met korting bij Tamoil Den Hoek aan de Turnhoutseweg.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations