Goedkoop tanken in Reuver

Over Reuver

Reuver is een Limburgs dorp in de gemeente Beesel. Het telt ongeveer 6.500 inwoners. Reuver ligt tussen Duitsland en de Maas.

Bezienswaardigheden in Reuver

In Reuver vindt u een typisch terraslandschap. Dit landschap komt in Nederland maar weinig voor aangezien het voornamelijk bij het verbouwen van rijst wordt gebruikt. Dit landschap maakt een wandeling door de omgeving van Reuver extra interessant. Wanneer u aan een dagje in deze mooie omgeving niet genoeg heeft kunt u verblijven op een van de nabijgelegen boerderijcampings of op het bungalowpark De Lommerbergen.

Evenementen in Reuver

Het eerste weekeinde van september kunt u in Reuver de traditionele Reuverse kermis vinden. Tijdens dit evenement waar het hele dorp op afkomt geniet u van oer-Hollandse attracties en gezelligheid. Voor kinderen is er natuurlijk ook genoeg te doen. Rondjes draaien in een van de spannende attracties of lekker rustig op een terrasje zitten. Voor iedereen is er wel iets te beleven op de Reuverse kermis.

Goedkoop tanken in Reuver

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Reuver goedkoop tanken bij Avia Geerlings Teunissen. Dit tankstation is van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag is het van 8.00 uur tot 19.00 uur open en op zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Bij dit tankstation kunt u diesel, Euro95, lpg en SuperClean 95 tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof