TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Ridderkerk

Over Ridderkerk

Ridderkerk is een Zuid-Hollands dorp  op het eiland IJsselmonde. Ridderkerk telt ongeveer 45.500 inwoners en behoort tot de Stadsregio Rotterdam.

Dagje uit in Ridderkerk

De echte sportvisser moet zeker eens een bezoekje brengen aan ‘het Waaltje’ bij Ridderkerk. Deze dode rivierarm wordt gebruikt als recreatiegebied waar u kunt zwemmen, vissen, duiken en in de winter schaatsen. Op enkele plekken langs de oevers van het riviertje kunt u roeiboten en kano’s huren. Als u gaat vissen kunt u ook een speciale fluisterboot huren en eventueel zelfs visspullen.

Evenementen in Ridderkerk

Tijdens Pinksteren wordt er in Ridderkerk ieder jaar de ‘Ridderdag’ georganiseerd. Deze voorjaarsmarkt bestaat onder andere uit een groot aantal kramen en attracties voor kinderen. Het geheel wordt omlijst door verschillende muzikale optredens. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten zoals een springkussen en een Wervelwindspel.

Goedkoop tanken in Ridderkerk

In Ridderkerk kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation BP Bolnes en Haan Donkersloot. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations