TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Rijsbergen

Over Rijsbergen

Rijsbergen is een dorp met ongeveer 6.000 inwoners in de Noord-Brabantse gemeente Zundert. Het dorp bestaat oorspronkelijk uit één straat, maar in de tweede helft van de 20e eeuw is het dorp met een aantal woonwijken uitgebreid.

Bezienswaardigheden in Rijsbergen

De belangrijkste straat van Rijsbergen is de Sint Bavostraat. Dit is de oudste straat van het dorp en u vindt hier verschillende oude gebouwen zoals de Sint Bavokerk en het voormalig raadhuis. Ook kunt u in een zijstraatje nog een dorpspomp uit 1714 vinden.

Evenementen in Rijsbergen

Op de eerste zaterdag van augustus vindt traditioneel de Boerendag plaats in Rijsbergen. Op deze dag kunt u kennismaken met het boerenleven van vroeger. Er is ook een braderie, straattheater, een koe- en kalverkeuring en een optocht met zware trekpaarden. De dag na de boerendag is er een Classic & Oldtimerdag.

Op vier oktober is er ieder jaar een stille tocht ter nagedachtenis aan de slachtoffers van een overval door de bezetter in 1944. Deze overval vond plaats op een boswachterswoning die door het verzet werd gebruikt: ‘De Post in de Vloeiweide.’ De tocht eindigt bij het Vloeiweidemonument aan de Hellegatseweg.

Goedkoop tanken in Rijsbergen

In Rijsbergen kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Total Geerts aan de St. Bavostraat.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations