Goedkoop tanken in Roelofarendsveen

Over Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Kaag en Braassem. Het dorp heeft ongeveer 7.000 inwoners. De naam van het dorp wordt door de bewoners vaak afgekort tot ‘De Veen’.

Roelofarendsveen levert 25% van de Nederlandse tulpen. Het dorp wordt dan ook wel ‘de tulp van de Randstad’ genoemd. Op de plaatselijke watertoren uit 1932 zijn daarom enorme afbeeldingen van tulpen aangebracht.

Evenementen in Roelofarendsveen

In het derde weekend van september vindt in Roelofarendsveen de Veense kermis plaats. Tijdens deze kermis vindt u niet alleen de standaard attracties, maar ook Oudhollandse spelen en diverse eet- en drinkgelegenheden. Tijdens de kermis vindt ook het jaarlijkse bloemencorso plaats. Ook ontbreekt de traditionele taptoe niet tijdens dit geweldige feestweekend. Dus of u nu van muziek, praalwagens of snelle attracties houdt, op de Veense kermis is altijd iets te beleven.

Goedkoop tanken in Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Texaco Roelofsarendsveen. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof