Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Roermond

Over Roermond

Roermond is een stad in Midden-Limburg. De stad heeft ongeveer 57.000 inwoners en ligt aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. In de late middeleeuwen was Roermond een Hanzestad en de stad is in die tijd groot geworden door de handel.

Bezienswaardigheden in Roermond

Roermond heeft een beschermd stadsgezicht en veel monumenten. Het is daardoor de moeite waard om eens goed rond te kijken als u een wandeling door het centrum van Roermond maakt. Vooral het historische stadhuis aan de Markt is interessant om te zien. Het torentje van dit stadhuis bevat een klokkenspel waarop draaiende beelden voorbijkomen. Iedere middag om 12.00 uur kunt u deze bewegende beelden rond de toren zien draaien.

Evenementen in Roermond

Roermond is ieder jaar in mei weer de locatie van de Limburgse editie van het bevrijdingsfestival. Tijdens dit grootse muziekfestival treden vele bekende artiesten op. Er is ook aandacht voor goede doelen zoals Amnesty International, VluchtelingenWerk Nederland en War Child. Jaarlijks trekt het bevrijdingsfestival in Roermond ongeveer 30.000 bezoekers.

Goedkoop tanken in Roermond

U kunt met korting tanken in Roermond bij de volgende tankstations:

A
Rijksweg A73
6042LZ ROERMOND

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof