Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Roosendaal

Over Roosendaal

De Noord-Brabantse stad Roosendaal is het laatste station voor de grens met België. Daardoor vervuld de 77.500 inwoners tellende stad een belangrijke internationale logistieke functie.

Bezienswaardigheden in Roosendaal

Bent u een liefhebber van boeken en geschiedenis? Dan is het Grafisch Museum in den Groenen Zonck iets voor u. In het museum vindt u een 150 tot 200 jaar oude, complete, nog functionerende boekdrukkerij die volledig op menskracht draait. Naast de geschiedenis over de drukpers en de hoeken waar kinderen zelf een drukpers kunnen bedienen is ook het zeefdrukatelier van de eigenaar te bezichtigen.

In het Stedelijk Museum in het Tongerlohuys kunt u zich verdiepen in de geschiedenis van Roosendaal. Er zijn ook regelmatig bijzondere wisseltentoonstellingen te bewonderen.

Evenementen in Roosendaal

De tweede maandag na de Tour de France wordt er in Roosendaal de ‘Draai van de Kaai’ gereden. Dit belangrijke wielercriterium trekt vaak veel internationaal bekende wielrenners, sinds 2008 is er ook een wielerwedstrijd voor vrouwen.

Voor de ‘foodies’ is het Roosendaalse Hap Stap festival een aanrader. U kunt op de Markt bij allerlei kraampjes hapjes proberen die zijn klaargemaakt door koks van horecagelegenheden in Roosendaal. Er is voor ieder wat wils en zo kunt u een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de lokale horeca. Het recept voor een leuk dagje uit in Roosendaal!

Goedkoop tanken in Roosendaal

U kunt met korting tanken in Roosendaal bij de volgende tankstations:

A
Laan van Brabant 15
4701BM ROOSENDAAL
B
Gastelseweg 201
4704RV ROOSENDAAL
C
Vijfhuizenberg 211
4708AJ ROOSENDAAL

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof