Goedkoop tanken in Roosteren

Over Roosteren

Roosteren is een Limburgs dorp met ongeveer 1.600 inwoners. Het dorp is waarschijnlijk ontstaan vanuit de abdij van Susteren en ligt vlakbij de Roode beek. De naam is dan ook ontstaan uit de combinatie van ‘Roode beek’ en ‘Susteren’. In historische geschriften komt de plaatsnaam onder andere voor als ‘Rosusteren’. Roosteren ligt tegen de Belgische grens aan.

Bezienswaardigheden in Roosteren

Bij Roosteren liggen twee kastelen. Kasteel Ter Borch en Kasteel Eijckholt. In beide kastelen is tegenwoordig een horecagelegenheid gevestigd en ze zijn zodoende ook te bezoeken. Roosteren ligt in een prachtig groene omgeving en is uitstekend te voet of op de fiets te verkennen.

Evenementen in Roosteren

Jaarlijks vindt in augustus vlakbij Roosteren in Susteren Koppelpop plaats. Dit muziekfestival werd in 2003 voor het eerst georganiseerd. Het festival biedt plaats aan internationaal en lokaal talent en heeft sinds 2008 ook een eigen bandwedstrijd.

Goedkoop tanken in Roosteren

In Roosteren kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij Haan Roosteren aan de Maaseikerweg. Bij dit tankstation kunt u Blue One 95, diesel, Euro95 lpg en Powerplus Diesel tanken. Het tankstation is van maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur geopend. Op zondag is het tankstation tot 21.00 uur open.
Met uw UnitedConsumers tankkaart krijgt u altijd 6 cent of meer korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs bij meer dan 600 tankstations in Nederland.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof