Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Rosmalen

Over Rosmalen

Rosmalen is een plaats in Noord-Brabant die is ontstaan uit een aantal gehuchten. Het dorp hoort tegenwoordig bij gemeente Den Bosch en heeft ongeveer 31.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Rosmalen

In het centrum van Rosmalen staat de Sint-Lambertuskerk. De toren van deze kerk is gebouwd in 1430 en dat maakt de kerk tot een van de oudste gebouwen van het dorp. De kerk is in 2003 volledig gerestaureerd en verkeert nu weer in uitstekende staat.
De oude winterdijk is ook interessant om te bezoeken. Rosmalen ligt op de overgang van een dekzandrug en een laag poldergebied. Dit poldergebied kwam vroeger in de winter vaak onder water te staan wanneer de Maas overstroomde. Om het water tegen te houden werd er een winterdijk gebouwd. Sommige delen van deze dijk zijn nog terug te vinden.

Evenementen in Rosmalen

Het voormalige attractiepark Autotron Rosmalen is sinds 2003 gesloten als attractiepark. De locatie is echter niet verloren gegaan en wordt tegenwoordig gebruikt als een beurs- en evenementenlocatie. Dit betekent niet dat er geen auto’s meer te vinden zijn in het Autotron. Er zijn nog regelmatig oldtimerbeurzen op de locatie.
Ieder jaar wordt het tennistoernooi van Rosmalen, de Topshelf Open, georganiseerd op het terrein van Autotron Rosmalen.

Goedkoop tanken in Rosmalen

U kunt met korting tanken in Rosmalen bij de volgende tankstations:

A
Molenstraat 9
5242HA ROSMALEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof