Goedkoop tanken in Rotterdam

Over Rotterdam

Rotterdam is een Zuid-Hollandse havenstad. Met ruim 600.000 inwoners is het de op een na grootste stad van Nederland. De haven van Rotterdam is een van de grootste en belangrijkste ter wereld. Rotterdam wordt ook wel ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd, omdat het de enige Nederlandse stad is met een echte skyline. De stad wordt dan ook gekenmerkt door de hoogbouw en staat samen met onder andere Londen en Parijs in de Europese top van steden met hoogbouw.

Bezienswaardigheden in Rotterdam

In Rotterdam kunt u veel musea vinden. Zo staat het Museum Boijmans Van Beuningen voor de beeldende kunst aan het Museumpark in Rotterdam. Dit museum biedt u een overzicht van de Nederlandse en Europese kunst van de vroege middeleeuwen tot in de 21e eeuw.

Evenementen in Rotterdam

International Film Festival Rotterdam is een van de grootste festivals in Rotterdam. Ieder jaar trekt het festival meer dan 400.000 bezoekers en zijn er meer dan 500 films en andere activiteiten op vele locaties in Rotterdam. Het festival draait om kleine onbekende films uit alle delen van de wereld. Artistieke en persoonlijke films gaan voor commerciële Hollywood films, hoewel de ‘betere’ Hollywoodfilm niet vermeden wordt.

Goedkoop tanken in Rotterdam

In Rotterdam kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij diverse Esso, Total, Haan, BP en Q8 tankstations. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof