TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Rumpt

Over Rumpt

Het dorp Rumpt hoort tot de gemeente Geldermalsen en ligt in het westen van de provincie Gelderland. Het dorp ligt aan de rivier de Linge.

Hoewel het met nog geen 900 inwoners maar een klein dorpje is, wordt Rumpt in het jaar 960 al genoemd. Mede daardoor telt Rumt een ruim aantal rijksmonumenten. Houdt u van geschiedenis en oude gebouwen, dan is Rumpt zeker de moeite waard. Diverse boerderijen uit de 17e eeuw, de Hervormde en Katholieke kerk en Huize De Dreef mogen tot rijksmonument gerekend worden.

Dagje uit in Rumpt

In de omgeving van Rumpt ligt recreatiepark De Rotonde. Deze camping biedt zowel voor gezinnen met kinderen als voor oudere levensgenieters een vakantie om niet snel te vergeten. Door de centrale ligging in Gelderland, kunt u vanuit De Rotonde diverse uitstapjes maken. Fietsen, wandelen, kanoën, vissen, er is altijd we iets te doen.

Op Landgoed Mariënwaerdt, gesticht in 1129, worden het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd. Van pannenkoekenhuis tot landgoedwinkel, van trouwfeesten tot Bed&Breakfast, u vindt het allemaal in de prachtige omgeving van Landgoed Mariënwaerdt.

Goedkoop tanken in Rumpt

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Q8 Eigenblok aan de A15. Hier tankt u van maandag tot en met zondag diesel, benzine of lpg met korting.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations