Goedkoop tanken in s-Gravenzande

Over ’s Gravenzande

’s Gravenzande is een stad in de gemeente Westland, Zuid-Holland. ’s Gravenzande wordt ook wel Breeje Durp genoemd door de plaatselijke bevolking. De stad is een marktplaats. Er zijn verschillende pleinen die ruimte bieden voor markt.

Tot 1 januari 2004 was ’s Gravenzande een zelfstandige gemeente. Vanaf deze periode is door de nieuwe herindeling van Westland de gemeente Westland ontstaan.

Bezienswaardigheden in 's-Gravenzande

De meest bekende bezienswaardigheden van ’s Gravenzande zijn de uit 1700 stammende hergberg de Spaansche Vloot, het voormalige raadhuis van ’s Gravenzande uit 1869 en de Oranjesluis.

Evenementen in 's-Gravenzande

Jaarlijks terugkerende evenementen in ’s Gravenzande zijn de kermis (juli) en de Rijk Zwaan Loop. Dit is een wedstrijd met een parcours langs de kassen, bossen en landerijen. Het wordt ook wel Westlands Mooiste genoemd. Voor iedere loper is een afstand naar keuze, van 16,1 kilometer tot 500 meter voor de schooljeugd. De Rijk Zwaan Loop wordt jaarlijks op een zaterdag in september georganiseerd.

Goedkoop tanken in 's-Gravenzande

In 's-Gravenzande kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation BP De Rotonde en Texaco Westland. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof