TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Santpoort-Noord

Santpoort is een dorp in Noord-Holland dat bestaat uit twee kernen: Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Santpoort-Noord wordt omringd door veel groen en het centrum vormt het oudste gedeelte van de wijk.

Bezienswaardigheden in Santpoort-Noord

Korenmolen De Zandhaas toont hoe graan wordt gemalen tot meel. U kunt het bezoekerscentrum in de molen bezoeken en uw favoriete graanmeel uitzoeken uit de vele soorten die in de molenwinkel te koop zijn. Bezoektijden van donderdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

In Santpoort-Zuid vindt u de Ruïne van Brederode. De resten van kasteel Brederode tonen nog hoe het kasteel er in zijn hoogtijdagen uit moet hebben gezien. Neem een kijkje in de toren of wandel door de mooie natuur dat eens tot de kasteeltuinen moet hebben behoord. Het kasteel is van 1 maart tot 1 november op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Evenementen in Santpoort-Noord

U bent niet in Santpoort geweest als u niet aan de befaamde Feestweek heeft deelgenomen. Elk jaar in augustus worden een week lang talrijke evenementen georganiseerd. Van de kortebaandraverij met paarden en rijtuigen tot een jaarmarkt en een kermis: tijdens de feestweek is het feest in Santpoort!

Goedkoop tanken in Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Gulf Trovato. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations