Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Santpoort-Noord

Over Santpoort-Noord

Santpoort is een dorp in Noord-Holland dat bestaat uit twee kernen: Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Santpoort-Noord wordt omringd door veel groen en het centrum vormt het oudste gedeelte van de wijk.

Bezienswaardigheden in Santpoort-Noord

Korenmolen De Zandhaas toont hoe graan wordt gemalen tot meel. U kunt het bezoekerscentrum in de molen bezoeken en uw favoriete graanmeel uitzoeken uit de vele soorten die in de molenwinkel te koop zijn. Bezoektijden van donderdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

In Santpoort-Zuid vindt u de Ruïne van Brederode. De resten van kasteel Brederode tonen nog hoe het kasteel er in zijn hoogtijdagen uit moet hebben gezien. Neem een kijkje in de toren of wandel door de mooie natuur dat eens tot de kasteeltuinen moet hebben behoord. Het kasteel is van 1 maart tot 1 november op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Evenementen in Santpoort-Noord

U bent niet in Santpoort geweest als u niet aan de befaamde Feestweek heeft deelgenomen. Elk jaar in augustus worden een week lang talrijke evenementen georganiseerd. Van de kortebaandraverij met paarden en rijtuigen tot een jaarmarkt en een kermis: tijdens de feestweek is het feest in Santpoort!

Goedkoop tanken in Santpoort-Noord

Er zijn geen deelnemende tankstations in Santpoort-Noord waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof