Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Schiedam

Over Schiedam

Schiedam is een stad en een gemeente in Zuid-Holland. De stad ligt tussen Rotterdam en Vlaardingen. Schiedam is vooral bekend om de jeneverindustrie. Het graan waarvan de jenever werd gemaakt werd gemalen door de molens. Deze tekenen nog steeds het typische beeld van de stad. In 2005 werd een nieuwe molen gebouwd die met haar lengte van 41,82 meter de hoogste molen ter wereld is.

Bezienswaardigheden in Schiedam

Schiedam heeft een ruim aanbod in bezienswaardigheden. Naast de zeven klassieke stellingmolens heeft Schiedam veel te bieden als het gaat om historische panden. Het Stedelijk Museum Schiedam is de moeite waard om te bezoeken. Hier wordt de Nederlandse beeldende kunst gepresenteerd.

Evenementen in Schiedam

Jaarlijks komen twee grote evenementen terug naar Schiedam:

  • Maasboulevardfeest
  • Brandersfeesten

Het Maasboulevardfeest bestond in 2013 al 25 jaar. Ieder jaar krijgt het feest invulling door verschillende nationale artiesten. Het vindt in juli plaats. De Brandersfeesten zijn 25 jaar geleden op initiaief van de middenstand ontstaan. Er werd een grote braderie gehouden die erg succesvol bleek te zijn. Inmiddels zijn de Brandersfeesten uitgegroeid tot een enorm festival.

Goedkoop tanken in Schiedam

U kunt met korting tanken in Schiedam bij de volgende tankstations:

A
s-Gravelandseweg 395
3125BJ SCHIEDAM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof