Goedkoop tanken in Schijndel

Over Schijndel

Schijndel is een dorp in Noord-Brabant waar ongeveer 23.000 mensen wonen.

Bezienswaardigheden in Schijndel

Bent u een liefhebber van de kunstenaar Jan Heesters? Dan moet u zeker Museum Jan Heestershuis in Schijndel eens bezoeken. In dit museum zijn wisselende tentoonstellingen te zien die te maken hebben met het werk en leven van Jan Heesters. Ook vindt u veel landschappen en stillevens van de Schijndelse kunstenaar Dorus van Oorschot in het museum. Het huis uit 1871 waar het museum in gevestigd is bevindt zich nog in goede staat en het originele interieur is nog intact.

Al vanaf 1400 wordt er in Schijndel sprake van hop geteeld. Tot op de dag van vandaag wordt er dan ook nog steeds eigen bier gebrouwen. Brouwerij Sint Servattums brouwt eigen bieren en andere alcoholische dranken en gebruikt daarbij de eigen hopteelt. De brouwerij kunt u met een groep vanaf 15 personen bezoeken, maar u kunt natuurlijk ook de Schijndelse bieren proberen bij een van de lokale horecagelegenheden.

Evenementen in Schijndel

Het driedaagse muziekfestival Paaspop, dat meestal de seizoensopener is van het festivalseizoen, wordt sinds 1978 ieder jaar in Schijndel gehouden. Het festival heeft meer dan tien podia en trekt ieder jaar grote nationale namen aan zoals The Kyteman Orchestra, Guus Meeuwis, Golden Earring en Within Temptation.

Goedkoop tanken in Schijndel

In Schijndel kunt u goedkoop tanken met korting met uw UnitedConsumers tankkaart bij Texaco Pim van Heertum aan de Europalaan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof