Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Schiphol-C

In Schiphol ligt de belangrijkste luchthaven van Nederland. De gelijknamige luchthaven in Noord-Holland verwerkt meer dan 50 miljoen passagiers per jaar. Daarvoor worden zes start- en landingsbanen gebruikt: de Buitenveldertbaan, de Kaagbaan, de Oostbaan, de Aalsmeersbaan, de Zwanenburgbaan en de Polderbaan.

Bezienswaardigheden in Schiphol-C

Schiphol is eigenlijk al een bezienswaardigheid op zich. Op het Panoramaterras ziet u de opstijgende en landende vliegtuigen van heel dichtbij. Bent u hier toch, neem dan ook meteen een kijkje in de Fokker 100: waan u een echte piloot  en beleef de historie van Fokker. Ook voor kinderen is dit een echte belevenis.

Schiphol is de eerste luchthaven in de wereld waar een tentoonstelling van tien werken van Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw is te zien. U kunt hier gratis een stukje meepikken van de immense collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. U vindt dit kleine museum op de Holland Boulevard, achter de paspoortcontrole. Hier vindt u tevens een bibliotheek waar u gratis boeken en iPads kunt lezen en gebruiken.

Activiteiten in Schiphol-C

Binnen de luchthaven Schiphol vindt u zo’n 200 winkels en horecagelegenheden. Geniet van een kop koffie met een lekker stuk gebak, koop uw portemonnee leeg bij de vele kleding-, cosmetica-, elektronica- en delicatessewinkels en vul deze vervolgens weer in het Holland Casino. Op Schiphol is genoeg te doen.

Goedkoop tanken in Schiphol-C

U kunt met korting tanken in Schiphol-C bij de volgende tankstations:

A
Westelijke Randweg 1
1118ZG SCHIPHOL-C

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof