Goedkoop tanken in Schipluiden

Over Schipluiden

Schipluiden ligt in Zuid-Holland. Het is een plaats in de gemeente Midden-Delfland. De naam Schipluiden is afgeleid van het riviertje de Leede. Schipluiden was tot 2004 een zelfstandige gemeente. Na 1 januari 2004 is Schipluiden samengegaan met de gemeente Maasland en samengevoegd in de gemeente Midden-Delfland.
Door Schipluiden stroomt ligt de Vlaardingervaart. De twee zijden van Schipluiden wordt door één brug voor autoverkeer verbonden.

Bezienswaardigheden in Schipluiden

In het centrum van Schipluiden staat de Hervormde van Schipluiden. Al sinds 1294 bestaat er een parochie op deze locatie. De kerk heeft zijn huidige vorm te danken aan verschillende renovaties door de eeuwen heen. Verder is een mooie bezienswaardigheid de oude trambrug die over de Vlaardingervaart gaat. In deze omgeving staat ook de molen De Korpershoek.

Evenementen in Schipluiden

Sinds 1998 wordt ieder jaar een hardloopwedstrijd georganiseerd die dwars door de weilanden bij Schipluiden leidt: de Dekrees. De deelnemers steken talloze sloten over en door die ze tegenkomen op het parcours van de wedstrijd.

Goedkoop tanken in Schipluiden

In Schipluiden kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Total Langstraat. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof