Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Sint Anthonis

Over Sint Anthonis

Sint Anthonis is de hoofdplaats van de gelijknamige Noord-Brabantse gemeente. Het dorp telt ongeveer 4.500 inwoners en ligt in de buurt van Boxmeer. In het plaatselijke dialect wordt de plaats ook wel Sint Tunnis genoemd.

Dagje uit in Sint Anthonis

De staatsbossen bij Sint Anthonis zijn de uitgelezen plaats om eens een flinke wandeling te maken. Vergeet dan niet om een bezoekje te brengen aan de Sint Anthonis Heksenboom. Deze boom is vergroeid in allerlei kronkels die ontstaan zijn door stuifzand. Vroeger dacht men dat er bij deze boom heksen bijeenkwamen, vandaar de naam.

Houdt u van fietsen? Volg dan eens een van de fietstochten door en om Sint Anthonis. Bezoek voor meer informatie en routes het VVV kantoor in Sint Anthonis.

Evenementen in Sint Anthonis

In september wordt er in Sint Anthonis een grote kunstmanifestatie gehouden. Op de Brink en in het centrum van het dorp kunt u genieten van het nieuwste werk van ongeveer 65 professionele kunstenaars. Het is de ideale plaats om contacten te leggen met kunstenaars en het gesprek aan te gaan over kunst en alle bijbehorende zaken.

Goedkoop tanken in Sint Anthonis

Er zijn geen deelnemende tankstations in Sint-Anthonis waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof