Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Sint Michielsgestel

Over Sint Michielsgestel

Sint Michielsgestel is een Noord-Brabants dorp dat onder Den Bosch ligt. Door de dorpskern stroomt de Dommel en het plaatsje heeft ongeveer 11.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Sint Michielsgestel

De oude toren aan het Petrus Dondersplein staat daar al vanaf de 15e eeuw. In die tijd was het een volledige kerk met een spits op de toren en een kerkschip er achter. In 1836 stortte tijdens een zware storm de torenspits naar beneden. Op het schip van de kerk. Er werd een nieuw schip gebouwd, maar dit werd in 1932 afgebroken toen er een nieuwe kerk in gebruik werd genomen. De imposante originele toren staat echter nog en is het bezoeken meer dan waard.

Als u geïnteresseerd bent in kastelen dan is de omgeving van Sint Michielsgestel ook een aanrader. Rondom het dorp liggen vijf grotere en kleinere kastelen: de Grote Ruwenberg, de Kleine Ruwenberg, Jachtslot Haanwijk, Kasteel Oud-Herlaar, en Kasteel Nieuw-Herlaar.

Evenementen in Sint Michielsgestel

Ieder jaar is er op tweede Pinksterdag een grote braderie en vlooienmarkt in het dorp Gemonde dat onder de gemeente Sint Michielsgestel valt.

Goedkoop tanken in Sint Michielsgestel

Er zijn geen deelnemende tankstations in Sint-Michielsgestel waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof