Sint-Oedenrode

Goedkoop tanken in Sint-Oedenrode

U kunt goedkoop tanken in Sint-Oedenrode met de UnitedConsumers tankkaart. Met deze tankkaart krijgt u korting op iedere tankbeurt. U hoeft de tankkaart simpelweg bij het afrekenen alleen te laten zien en de korting wordt aan u toegekend. Wilt u ook goedkoop tanken in Sint-Oedenrode en omgeving? Vraag dan direct de UnitedConsumers tankkaart aan en begin met besparen op brandstof. Zo houdt u meer geld over om te besteden aan leuke dingen. Dat is wat we doen.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in st.-oedenrode bij de volgende tankstations:

A
Alfred Nobelstraat 20
5491DB ST. OEDENRODE

Over Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats in de provincie Noord-Brabant en heeft ongeveer 12.250 inwoners. De plaats wordt doorsneden door de Dommel. De geschiedenis van Sint-Oedenrode gaat terug tot 10.000 jaar voor Christus. Er zijn namelijk sporen gevonden van eerste nederzettingen op deze plek.

Bezienswaardigheden Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode is veel te ontdekken. De neogotische Sint-Martinuskerk op de markt is een bezichtiging waard. Daarnaast heeft Sint-Oedenrode veel kastelen, zoals Kasteel Henkenshage, Kasteel Dommelrode en Kasteel De Laar. De Knoptoren uit 1400 is een uniek historisch gebouw, waar voorheen de Heren van Kasteel De Laar lagen begraven. Bent u een dagje in Sint-Oedenrode? Ga dan ook zeker even langs bij het VVV-kantoor. Dit kantoor is namelijk gevestigd in het Sint-Paulusgasthuis uit de vijftiende eeuw.