Goedkoop tanken in Sleeuwijk

Over Sleeuwijk

Het Noord-Brabantse Sleeuwijk ligt in de gemeente Werkendam in het noorden van Brabant. Het dorp telt ongeveer 5.500 inwoners.

Bezienswaardigheden in Sleeuwijk

Het fort aan de Uppelse dijk is in 1847 gebouwd en in 2003 volledig hersteld. Vanaf het fort heeft u een prachtig uitzicht en bij de brasserie die in het gebouw aanwezig is kunt u een lekker hapje eten.

In de omgeving van Sleeuwijk staan twee identieke molens vlakbij elkaar, de Zandwijkse Molen en de Uitwijkse Molen. De molens zijn niet meer in gebruik, maar zijn nog steeds in goede staat. Het is mogelijk om een fietsroute te volgen die langs deze molens leidt.

Evenementen in Sleeuwijk

In september is er een taptoe in Sleeuwijk. Deze wordt verzorgd door Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk. Tijdens het Wereld Muziek Concours Kerkrade in 2013 behaalde  het Showkorps een gouden medaille en 89 punten in de hoogste divisie Mars. Tijdens de spectaculaire taptoe kunt u genieten van Showkorps Wilhelmina en Jeugdkorps Wilhelmina zelf, maar er worden ook een aantal korpsen van buiten de gemeente uitgenodigd.

Goedkoop tanken in Sleeuwijk

In Sleeuwijk kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Rotoltank aan de Transvaal.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof