Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Sluis

Over Sluis

Sluis is een Zeeuwse vestigingstad met ongeveer 2.500 inwoners. Vermoedelijk is de stad rond 1280 gesticht. Oorspronkelijk had het de naam Lamminsvliet. In 1385 werd gestart met de bouw van het Kasteel van Sluis dat in tijdens de Franse inval van 1794 zwaar beschadigd werd. Tegenwoordig rest er nog een terrein met reliëf waar het kasteel heeft gestaan.

Dagje uit in Sluis

In 1944 is Sluis grotendeels verwoest door de geallieerde bombardementen desondanks zijn er nog verschillende historische gebouwen te vinden in het plaatsje. In het historisch centrum van Sluis bevindt zich het enige Nederlandse belfort. In deze middeleeuwse wachttoren met stormklok huist een historisch museum waar u van alles te weten komt over de geschiedenis van Sluis.

Als u graag winkelt moet u ook in Sluis zijn. Al sinds 1908 zijn in Sluis op zondag de winkels open en dit heeft geleid tot een groot en aantrekkelijk winkelgebied. Ook zijn er veel eetgelegenheden en restaurants in het centrum gelegen waaronder het driesterrenrestaurant Oud Sluis.

Goedkoop tanken in Sluis

U kunt met korting tanken in Sluis bij de volgende tankstations:

A
Sint Annastraat 50
4524JE SLUIS

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof