Sommelsdijk

Goedkoop tanken in Sommelsdijk

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken in Sommelsdijk en omgeving. Wanneer u de tankkaart laat zien bij het afrekenen, krijg u korting op uw tankkosten. Zo bespaart u op elke tankbeurt, waardoor u meer overhoudt om te besteden aan leukere dingen. Wilt u ook goedkoop tanken in Sommelsdijk? Vraag de tankkaart dan eenvoudig online aan. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag direct uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in sommelsdijk bij de volgende tankstations:

A
Langeweg 113
3245KG SOMMELSDIJK

Over Sommelsdijk

Sommelsdijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland, op het eiland Goeree-Overflakkee. Sommelsdijk heeft bijna 7.500 inwoners. Het dorp is samen met Middelharnis een beschermd dorpsgezicht. Dit wil zeggen dat dit gebied in de toekomst op stedenbouwkundig en cultuurhistorisch vlak wordt beschermd.

Bezienswaardigheden Sommelsdijk

Sommelsdijk heeft een Hervormde Kerk die het bezichtigen waard is. Daarnaast is er het Streekmuseum Goeree-Overflakkee gevestigd, in één van de zeven historische panden die met elkaar verbonden zijn. Neem ook zeker een kijkje in de Voorstraat, met veel monumentale panden uit de zeventiende eeuw. Molen de Korenbloem aan de Westdijk is tevens een bezienswaardigheid van Sommelsdijk.