Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Son en Breugel

Over Son en Breugel

Het Noord-Brabantse Son en Breugel heeft ongeveer 16.000 inwoners. De gemeente is van oudsher een doorgangsgemeente geweest. De smalle brug die de kernen Son en Breugel verbindt was vroeger de belangrijkste verbinding tussen Oirschot en Den Bosch.

Bezienswaardigheden in Son en Breugel

In en rondom Son en Breugel liggen verschillende wandelgebieden. Met name de Sonse Bergen en de Sonse Heide zijn populair. Door het dekzandrug gebied van de Sonse Bergen stroomt de Dommel, wat leidt tot grote hoogte verschillen. De Sonse Heide is eigenlijk een misleidende naam en staat tegenwoordig beter bekend als de Sonse Bossen. Dit is een groot naaldbosgebied waar verschillende wandelroutes doorheen lopen.

Evenementen in Son en Breugel

Voor vertier voor jong en oud moet u het tweede weekend in september in Breugel zijn. Dan worden er gedurende drie dagen festiviteiten gehouden met als motto: Een weekend feest voor groot en klein! Tijdens het hele weekend worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Van een kienavond, tot een feestavond met live muziek. Er is genoeg te doen voor iedereen.

Goedkoop tanken in Son en Breugel

U kunt met korting tanken in Son-en-Breugel bij de volgende tankstations:

A
Eindhovenseweg 23
5691NG SON EN BREUGEL
B
Eindhovenseweg 4
5691NG SON EN BREUGEL

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof