Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Spijkenisse

Over Spijkenisse

Spijkenisse heeft haar naam te danken aan de rivier. Het kom van ‘spieke nesse’, dat letterlijk vertaald naar het huidige Nederland ‘spitse neus’ betekent. Het refereert naar een spits stuk uitstekend land langs een rivier.  Door archeologisch onderzoek is uitgewezen dat Spijkenisse al meer dan 10.000 jaar bewoond wordt. Het is ontstaan als een boeren- en vissersgemeenschap. Er staan enkele historische gebouwen zoals de middeleeuwse Oude Kerk en de molen aan het Noordeinde. Ook het Marktplein dateert uit de Middeleeuwen.

Spijkenisse is inmiddels uitgegroeid tot een stad en gemeente in Zuid-Holland met meer dan 70.000 inwoners. Het eindpunt van de Rotterdamse metro is Spijkenisse.

Bezienswaardigheden in Spijkenisse

Spijkenisse heeft een rijke cultuur. Zo bestaat er theater de Stoep, Centrum voor de Kunsten Spijkenisse en Muziekpodium TexMex. Het uitgaansgebied is rijkelijk bedeeld met cafés, kroegjes en discotheek Y-land. Molen Nooitgedacht en Stichting Oud & Nieuw Spijkenisse zijn historische bezienswaardigheden.

Evenementen in Spijkenisse

In Spijkenisse worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd. Toonaangevend zijn de Meimaand Milieumaand, en het Spijkenisse Festival; een gratis toegankelijk festival. Er staan bekende artiesten op het podium, maar er wordt ook plaats gemaakt voor nieuw talent.

Goedkoop tanken in Spijkenisse

U kunt met korting tanken in Spijkenisse bij de volgende tankstations:

A
Noordeinde 70
3201AL SPIJKENISSE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof