Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Sint-Oedenrode

Over Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode in Noord-Brabant is een groot dorp boven Eindhoven. In 2000 heeft het ongeveer 18.000 inwoners tellende dorp meegedaan aan de Entente Florale competitie en is toen verkozen als groenste dorp van Europa.

Bezienswaardigheden in Sint-Oedenrode

Het prachtige Kasteel Henkenshage bij Sint-Oedenrode is in de hele zomerperiode op zondag geopend. In de kasteeltuinen bevindt zich ook een openluchttheater waar regelmatig voorstellingen worden gehouden. Kasteel Henkenshage wordt ook gebruikt als trouwlocatie.

In het begijnhofje in het centrum van Sint Oedenrode kunt u het Museum van Brabantse Mutsen en Poffers vinden. Dit kleine museum beschrijft de geschiedenis van de mutsen en poffers die Brabantse vrouwen door de jaren hebben gedragen. Het museum is in bezit van een aantal bijzondere exemplaren zoals de poffer van de moeder van bisschop Bekkers. In de bijbehorende tuin die vrij toegankelijk is, kunt u beeldhouwwerken van lokale kunstenaars bewonderen.

Parkeren in Sint-Oedenrode

In Sint Oedenrode zijn een aantal blauwe zones aangelegd. In deze zones moet u een parkeerkaart gebruiken en u mag maximaal anderhalf uur blijven staan.

Goedkoop tanken in Sint-Oedenrode

U kunt met korting tanken in Sint-Oedenrode bij de volgende tankstations:

A
Alfred Nobelstraat 20
5491DB SINT-OEDENRODE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof