Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Steenbergen

Over Steenbergen

Steenbergen is een stad in het westen van Noord-Brabant. De stad is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt ongeveer 13.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Steenbergen

Doordat Steenbergen vaak een rol speelde in verschillende oorlogen zijn veel historische gebouwen verwoest. Desondanks kunt u het oude stratenpatroon van de vestingstad nog herkennen als u door de Kaaistraat loopt. Deze gezellig winkelstraat staat vol barretjes en cafés waar u na het winkelen even rustig kan zitten voor een kop koffie. Als u toch in de Kaaistraat bent, bezoek dan ook eens het oude stadhuis dat midden in deze historische straat ligt.

Evenementen in Steenbergen

De jachthaven van Steenbergen ligt bijna in het midden van het centrum en is een echte haven voor  plezierboten. De haven heeft ongeveer 30 passantenplaatsen. Als u wilt kunt u dus aanleggen in de haven en vervolgens een dagje gaan winkelen in Steenbergen.

Een van de grote sportevenementen in Steenbergen is het NK Ultralopen. Tijdens deze loopwedstrijd rennen de deelnemers 24 uur lang over een vooraf vastgesteld parcours. Wie in deze 24 uur de langste afstand aflegt wint. Er zijn meestal ook een aantal open startplaatsen beschikbaar.

Goedkoop tanken in Steenbergen

U kunt met korting tanken in Steenbergen bij de volgende tankstations:

A
Nassaulaan 6
4651AA STEENBERGEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof