Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Swifterbant

Over Swifterbant

Swifterbant is een dorp in de Flevolandse gemeente Dronten. Het dorp is sinds de oprichting sterk gegroeid. Swifterbant heeft nu ongeveer 6.500 inwoners. De naam van het dorp verwijst naar een dorpsgebied uit de vroege middeleeuwen en betekent zoiets als ‘links gelegen’.

Activiteiten in Swifterbant

Golfliefhebbers moeten zeker golfclub Short Golf Swifterband eens bezoeken. De club is zeer geschikt voor een dagje uit aangezien de afstanden tussen de holes niet te lang zijn. Na een korte instructie op de driving-range mag u de baan al op. Na afloop is er de mogelijkheid om in het aangesloten Grand café te barbecueën of dineren.

Evenementen in Swifterbant

Ieder jaar is er begin oktober een oogstfeest in Swifterbant. Tijdens dit driedaagse evenement kunt u genieten van verschillende activiteiten in het dorp. Zo is er een kermis en staat er een braderie met vele kraampjes in het centrum. Ook wordt er ieder jaar een Hofhouding gekozen die wordt gepresenteerd op de gezinsavond van het Oogstfeest. Hoofd van deze hofhouding is de Oogstkoningin of -koning.

Goedkoop tanken in Swifterbant

Er zijn geen deelnemende tankstations in Swifterbant waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Flevoland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof