Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Tegelen

Over Tegelen

Tegelen is een stadsdeel van de Limburgse gemeente Venlo. Er wonen ongeveer 21.000 mensen in Tegelen. De plaatsnaam komt waarschijnlijk van het Latijnse ‘Tegula’ dat dakpan betekent. De associatie met dakpannen komt van de klei die al eeuwen lang gewonnen wordt bij het dorp.

Dagje uit in Tegelen

In het centrum van Tegelen vindt u nog een aantal historische gebouwen die het bezichtigen waard zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld twee kastelen te vinden, Kasteel Holtmühle en Kasteel De Munt. De eerstgenoemde is tegenwoordig in gebruik als hotel en is bijna 700 jaar oud. In de oude tiendschuur bij dit kasteel is het Tegels Keramiekmuseum gehuisd.

Wanneer u met uw kinderen een dagje uit gaat in Tegelen dan is Klein Zwitserland een aanrader. Deze grote buitenspeeltuin heeft niet alleen leuke speeltoestellen, maar ook vele extra’s. Zo vindt u een avonturenbos en een zintuigenpad op het terrein van deze speeltuin. Ook is een gedeelte ingericht als piratenland. Deze speeltuin midden in de bossen daagt kinderen uit hun fantasie te gebruiken.

Goedkoop tanken in Tegelen

U kunt met korting tanken in Tegelen bij de volgende tankstations:

A
Venloseweg 106
5931GV TEGELEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof