Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Terheijden

Over Terheijden

Terheijden is een dorp in de Noord-Brabantse gemeente Drimmelen. Het dorp telt ongeveer 6.000 inwoners en de naam verwijst vermoedelijk naar het heideachtige gebied waar het dorp is ontstaan.

Bezienswaardigheden in Terheijden

Een van de mooiste bezienswaardigheden in Terheijden is toch wel het gebied om de Kleine Schans. Dit vestingwerk uit 1830 ligt in een prachtig groen gebied en is de ideale plek voor een flinke wandeling. Tijdens die wandeling kunt u ook een bezoekje brengen aan windmolen De Arend. Deze molen staat al in deze omgeving sinds 1756 en werkt nog steeds. De molen is van dinsdag tot en met zaterdag te bezoeken tijdens de openingsuren van de molenwinkel.

Evenementen in Terheijden

In mei wordt ieder jaar de Terheijdenloop gehouden in Terheijden. Tijdens deze wedstrijd kunt u verschillende afstanden lopen: 1, 2, 5, 10 en 15 kilometer. Aan de 1 en de 2 kilometer kunnen ook kinderen deelnemen met de Kids Run. Voor de fanatieke supporters aan de zijlijn zijn er onder andere tappunten, een worstenkraam, een springkussen en live muziek geregeld.

Goedkoop tanken in Terheijden

Er zijn geen deelnemende tankstations in Terheijden waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof