Goedkoop tanken in Terneuzen

Over Terneuzen

Terneuzen is een stad op het Zeeuwse eiland Zeeuws-Vlaanderen. Terneuzen heeft ongeveer 25.000 inwoners.

Dagje uit in Terneuzen

Terneuzen heeft alles voor een leuk dagje uit met het hele gezin. Zo kunt u lekker winkelen in de gezellige winkelstraten, een van de Zeeuwse molens bezoeken of genieten van een dagje waterpret in het overdekte zwembad of een van de openluchtbaden.

Ook de fietser en wandelaar komt goed aan zijn trekken in Terneuzen. Er is een netwerk van fietspaden en uitgezette routes die u langs verborgen kreken en oude smokkelpaden leiden. Terneuzen heeft ook aan de moderne fietser gedacht, u vindt namelijk een flink aantal oplaadpunten voor elektrische fietsen in de gemeente.

Evenementen in Terneuzen

In juni vinden ieder jaar de Havendagen plaats. Tijdens dit feest staan de haven en het water centraal. U vindt er een kermis, bekende muziek en diverse markten. Ook wordt ieder jaar, eveneens in juni, het jazzfestival Schelde Jazz gehouden.

Goedkoop tanken in Terneuzen

In Terneuzen kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij tankstations Shell De Otheense Kreek en de Texaco tankstations De Pooter. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof