Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Tilburg

Over Tilburg

Tilburg is een Noord-Brabantse stad met ongeveer 189.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Vanuit Tilburg is een van de mooiste attractieparken van Nederland goed te bereiken: De Efteling. Vanaf het station rijden er regelmatig bussen naar dit sprookjesachtige park, maar ook met de auto is De Efteling niet ver vanaf Tilburg.

In Tilburg zelf is ook genoeg te zien en te doen. Het TextielMuseum heeft bijvoorbeeld nog verschillende werkende weefgetouwen en wolmachines tentoongesteld. Naast het textielindustrie uit het verleden toont het museum ook hoe de textielindustrie er nu uit ziet.

Voor de liefhebber van hedendaagse kunst is Museum De Pont een aanrader. In het museum zijn drie grote tentoonstellingen per jaar te bewonderen. Het museum is gevestigd in een voormalige wolspinnerij aan het Wilhelminapark.

Evenementen in Tilburg

Iedereen kent natuurlijk de Tilburgse kermis. Deze kermis is de grootste kermis van de Benelux en staat bekend om Roze Maandag. Op deze themadag is iedereen in het roze gekleed en staat de kermis in het teken van Gay Pride.

In mei wordt in Tilburg het International Gipsy Festival gehouden. Dit tweedaagse muziekfestival is een must voor iedereen die van muziek, dansen en gezelligheid houdt.
Houdt u van lezen? Dan moet u de laatste zondag van augustus in Tilburg zijn. Rond het Paleis vindt u dan een grote, vrij toegankelijke, boekenmarkt. Duizenden boeken met hoge kortingen.

Goedkoop tanken in Tilburg

U kunt met korting tanken in Tilburg bij de volgende tankstations:

A
Mascagnistraat 529
5049BL TILBURG
B
Burg. Bar. van Voorst tot Voorstweg 151
5043EZ TILBURG
C
Noordhoekring 180
5038GG TILBURG
D
Beneluxlaan 46
5042WR TILBURG

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof