Goedkoop tanken in Tilburg

Over Tilburg

Tilburg is een Noord-Brabantse stad met ongeveer 189.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Vanuit Tilburg is een van de mooiste attractieparken van Nederland goed te bereiken: De Efteling. Vanaf het station rijden er regelmatig bussen naar dit sprookjesachtige park, maar ook met de auto is De Efteling niet ver vanaf Tilburg.

In Tilburg zelf is ook genoeg te zien en te doen. Het TextielMuseum heeft bijvoorbeeld nog verschillende werkende weefgetouwen en wolmachines tentoongesteld. Naast het textielindustrie uit het verleden toont het museum ook hoe de textielindustrie er nu uit ziet.

Voor de liefhebber van hedendaagse kunst is Museum De Pont een aanrader. In het museum zijn drie grote tentoonstellingen per jaar te bewonderen. Het museum is gevestigd in een voormalige wolspinnerij aan het Wilhelminapark.

Evenementen in Tilburg

Iedereen kent natuurlijk de Tilburgse kermis. Deze kermis is de grootste kermis van de Benelux en staat bekend om Roze Maandag. Op deze themadag is iedereen in het roze gekleed en staat de kermis in het teken van Gay Pride.

In mei wordt in Tilburg het International Gipsy Festival gehouden. Dit tweedaagse muziekfestival is een must voor iedereen die van muziek, dansen en gezelligheid houdt.
Houdt u van lezen? Dan moet u de laatste zondag van augustus in Tilburg zijn. Rond het Paleis vindt u dan een grote, vrij toegankelijke, boekenmarkt. Duizenden boeken met hoge kortingen.

Goedkoop tanken in Tilburg

In Tilburg kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij meerdere tankstations.

  • Avia Spoorlaan aan de Spoorlaan
  • Texaco Brands aan de Ringbaan Oost
  • Shell De Heikant aan de Mascagnistraat
  • Avia Noordhoekring aan de Noordhoekring
  • Avia De Reeshof aan de Burgermeester Baron van Voorst tot Voorstweg

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof