Tolkamer

Goedkoop tanken in Tolkamer

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken in en nabij Tolkamer. Hiermee krijgt u altijd korting op uw brandstof, bij iedere tankbeurt. U hoeft de tankkaart alleen maar te laten zien bij het afrekenen. Zo bespaart u op jaarbasis veel geld op uw tankkosten, waardoor u meer overhoudt voor leukere dingen. Vraag uw tankkaart eenvoudig aan en start direct met goedkoop tanken in Tolkamer. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag uw tankkaart direct aan

U kunt met korting tanken in tolkamer bij de volgende tankstations:

A
Zwarteweg 1
6916KC TOLKAMER

Over Tolkamer

Tolkamer is een plaats in de provincie Gelderland en heeft bijna 2.500 inwoners. De plaats ligt aan de grens met Duitsland. De naam Tolkamer komt van vroeger, toen de schippers die vanuit Duitsland naar Nederland gingen tol moesten betalen.

Bezienswaardigheden Tolkamer

Tolkamer is populair bij toeristen die een dagje weg gaan. Zij kunnen een boottocht over de Rijn maken vanaf de Europakade. Vanaf Tolkamer kunnen mensen met een boot ook de Rijn op en een boottocht maken langs de stranden aan de Rijn. Het gebied rondom Tolkamer is ideaal voor fietsers en wandelaars en een oversteek naar of vanuit Duitsland is snel gemaakt. Andere bezienswaardigheden in Tolkamer zijn de steenfabriek en Britse oorlogsgraven.