Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Uden

Over Uden

Uden is een stad in het noordoosten van Noord-Brabant met ongeveer 35.000 inwoners. Uden heeft een belangrijke regiofunctie op het gebied van winkelen en uitgaan. In 2008 werd Uden door Entente Florale uitgeroepen tot Groenste Stad van Europa.

Bezienswaardigheden in Uden

Het centrum van Uden biedt u uitgebreide mogelijkheden tot winkelen en uitgaan. Maar er is ook genoeg om te bekijken. Zo zijn het Museum voor Religieuze Kunst en de Pronkkamer, museum voor hedendaagse kunst, grote publiekstrekkers.

Evenementen in Uden

Naast de gebruikelijke evenementen zoals carnaval, de oranjemarkt en de kermis worden er in Uden ook nog andere evenementen georganiseerd. Zo is er in de zomer een culinair festijn waar u niet alleen van de heerlijke hapjes kunt genieten, maar ook van live muziek en een sfeervolle ambiance.

Op tweede Pinksterdag organiseert de Stichting Trap Uden/Volkel de Trap-in. Dit is een sponsorfietstocht ten bate van de Udense en Volkelse missionarissen. De route is ieder jaar anders en leidt door de prachtige omgeving van Uden en Volkel.

Goedkoop tanken in Uden

U kunt met korting tanken in Uden bij de volgende tankstations:

A
Kornetstraat 62
5402CP UDEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof