Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Udenhout

Over Udenhout

Udenhout is een dorp dat tegenwoordig bij de Noord-Brabantse gemeente Tilburg hoort. Het dorpje heeft ongeveer 9.000 inwoners en ligt tegen nationaal park De Loonse en Drunense duinen aan. Volgens de verhalen hebben de beruchte Bokkenrijders in deze omgeving hun schrikbewind gevoerd. Er wordt gezegd dat toen een pelgrim een groep bokkenrijders aantrof in het lokale kasteel hij hen vervloekte en het kasteel verdween met bokkenrijders en al. Sindsdien noemt men dit kasteel het ‘verzonken kasteel’. Tegenwoordig staat Station Udenhout op de plek waar het kasteel zou zijn verdwenen.

Bezienswaardigheden in Udenhout

Kasteel de Strijdhoef is oorspronkelijk een herenhuis in Udenhout dat de naam kasteel heeft gekregen. Tegenwoordig zit er een adviesbureau in het kasteel, maar het landgoed is nog steeds vrij toegankelijk voor wandelaars.

Evenementen in Udenhout

Jaarlijks wordt in september de Unentse Mèrt georganiseerd. Op deze gezellige jaarmarkt met een vleugje Brabantse folklore presenteren lokale ondernemers en verenigingen zich aan het publiek. Er wordt een kleine toegangsprijs gevraagd die ten bate komt van de lokale verenigingen.

Goedkoop tanken in Udenhout

U kunt met korting tanken in Udenhout bij de volgende tankstations:

A
Kreitenmolenstraat 114
5071BJ UDENHOUT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof