Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Uithoorn

Over Uithoorn

Uithoorn is een plaats en gemeente in het zuidelijkste puntje van Noord-Holland. De gemeente telt ongeveer 28.460 inwoners. De groene plaats aan het water stamt van Ute Hoirne of Uythoorn en betekent uithoek. Geniet van een mooi stukje Uithoorn.

Bezienswaardigheden in Uithoorn

In Uithoorn vindt u diverse forten die onderdeel uitmaken van de Stelling van Amsterdam. Deze fortenlinie zou als waterlinie gelden: als de vijand kwam, zouden grote delen van het gebied onder water worden gezet. Door de opkomst van het vliegtuig heeft deze fortenlinie nooit actief dienst gedaan. In 1996 werd de gehele Stelling van Amsterdam op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst.

Bent u een natuurliefhebber, dan komt u uw trekken in het 60 ha groot natuurgebied in Uithoorn. Het Zijdelmeer vormt het middelpunt van dit mooie natuurgebied waar het heerlijk wandelen is. Daarnaast is de Biezenwaard ook een aanrader. In dit 20 ha grote park kan de natuur zoveel mogelijk zijn gang gaan. Dit resulteert in romantische paadjes, dichtbegroeide bossen en als u goed oplet komt u heuse Dexters, Ierse runderen, tegen. Ook hier kunt u wandelen, maar ook fietsen en sporten.

Voor de kinderen is kinderboerderij De Olievaar een hele belevenis. Neem lekker plaats aan de picknicktafel en geniet van de omgeving, terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken met de vele dieren. Er is ook een speeltuin en een klein winkeltje waar u wat lekkers kunt halen. De kinderboerderij is gratis toegankelijk.

Goedkoop tanken in Uithoorn

Er zijn geen deelnemende tankstations in Uithoorn waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof