Goedkoop tanken in Utrecht

Over Utrecht

Utrecht, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, is met een inwonertal van ruim 320.000 inwoners de vierde stad van Nederland. Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd, vanwege de grote gotische kerk (Dom) in het midden van de stad.

Dagje uit in Utrecht

Het historische centrum van Utrecht biedt de bezoeker voldoende te zien en te doen. Natuurlijk is er de Dom, gebouwd in 1254 met een toren van 112 meter hoog. U kunt ook gezellig winkelen in de Domstad. In het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne vindt u veel winkels en horecagelegenheden. Of bezoek eens de Winkel van Sinkel, een van de eerste warenhuizen in Nederland.

Utrecht heeft daarnaast een aantal bioscopen en theaters, waar u het hele jaar door van diverse voorstellingen kunt genieten. Houdt u van musea? Ook dan bent u in Utrecht aan het juiste adres. Het Aboriginal Art Museum, Geldmuseum of het Spoorwegmuseum, er is voor ieder wat wils.

Parkeren in Utrecht

In Utrecht is betaald parkeren ingevoerd. U kunt gebruikmaken van een van de vele parkeergarages, parkeerterreinen of P+R plaatsen.

Goedkoop tanken in Utrecht

In Utrecht tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij de tankstations Texaco Biltse Rading, Shell De Wetering, Texaco Overvecht, BP Cartesiusweg, Q8 Eijkmanlaan en Q8 Koch. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof