Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Utrecht

Over Utrecht

Utrecht, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, is met een inwonertal van ruim 320.000 inwoners de vierde stad van Nederland. Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd, vanwege de grote gotische kerk (Dom) in het midden van de stad.

Dagje uit in Utrecht

Het historische centrum van Utrecht biedt de bezoeker voldoende te zien en te doen. Natuurlijk is er de Dom, gebouwd in 1254 met een toren van 112 meter hoog. U kunt ook gezellig winkelen in de Domstad. In het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne vindt u veel winkels en horecagelegenheden. Of bezoek eens de Winkel van Sinkel, een van de eerste warenhuizen in Nederland.

Utrecht heeft daarnaast een aantal bioscopen en theaters, waar u het hele jaar door van diverse voorstellingen kunt genieten. Houdt u van musea? Ook dan bent u in Utrecht aan het juiste adres. Het Aboriginal Art Museum, Geldmuseum of het Spoorwegmuseum, er is voor ieder wat wils.

Parkeren in Utrecht

In Utrecht is betaald parkeren ingevoerd. U kunt gebruikmaken van een van de vele parkeergarages, parkeerterreinen of P+R plaatsen.

Goedkoop tanken in Utrecht

U kunt met korting tanken in Utrecht bij de volgende tankstations:

A
Briljantlaan 15
3523CD UTRECHT
B
Beneluxlaan 1001
3526KK UTRECHT
C
Eijkmanlaan 1201
3571KH UTRECHT
D
Europalaan 6
3526KS UTRECHT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof